Rüyada birine seslenmek

Rüyada birine seslenmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, sorunlarını unutacağına yorulur.

Rüyada birine seslenmek gördüyseniz:

  • Size ait şeyleri korumalısınız.

Rüyada arkadaşa seslenmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada birisine ismiyle seslenmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada kocasına seslenmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesine seslenmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada birine adıyla seslenmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, girdiği işleri kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada birisine seslenmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, kazancının günden güne arttıracağına delalettir.

Rüyada birine ismiyle seslenmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye seslenmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments