Rüyada birisine seslenmek

Rüyada birisine seslenmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisine seslenmek gördüyseniz:

  • Yerine getiremeyeceğniz sözler verip huzurunuzu bozmamalısınız.

Rüyada arkadaşına seslenmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına inanılır.

Rüyada babaya seslenmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne diye seslenmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşa seslenmek ün yapmayı başaracağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine yorulur.

Rüyada kalabalığa seslenmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birine seslenmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine inanılır.

Rüyada anneye seslenmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden seslenmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments