Rüyada annesine seslenmek

Rüyada annesine seslenmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine tabir olunur.

Rüyada annesine seslenmek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş birliği, iş ya da ilişkiden en fazlasını umabilirsiniz.

Rüyada annesine seslenmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne diye seslenmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneye seslenmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneye seslenmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş annenin seslendiğini görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birisine ismiyle seslenmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliye seslenmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, üzüntülerin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada isim seslenmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments