Rüyada abdest alıp namaza durmak

Rüyada abdest alıp namaza durmak geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, başına türlü belalar geleceğine alamet eder.

Rüyada abdest alıp namaza durmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda da yaptıklarınızın sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz.

Rüyada abdest alıp namaza durmak evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına yorulur.

Rüyada abdestsiz namaza durmak çok güzel bir mevkiye geleceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine yorulur.

Rüyada abdest almadan namaz kılmak kendisine istediklerini nasip edeceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada abdest alıp cuma namazı kılmak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada abdest alıp namaza hazırlanmak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına işaret etmektedir.

Rüyada abdest alıp namaz kılmamak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdest alıp sabah namazı kılmak gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, kendisine uğur getireceğine delalettir.

Rüyada abdest alıp akşam namazı kılmak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments