Rüyada abdestsiz namaza durmak

Rüyada abdestsiz namaza durmak rakiplerini geride bırakacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, hem de para kaybettireceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına yorulur.

Rüyada abdestsiz namaza durmak gördüyseniz:

  • Elinize geçebilecek fırsatları kullanın.

Rüyada abdestsiz namaza durmak hem de yeni mülkler satın alacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada abdest alıp namaza durmak durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine rivayet eder.

Rüyada namaza durduğunu görmek kazancının iki kat artacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada başı açık namaza durmak mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaza ters durmak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine rivayet eder.

Rüyada namazda ayakta durmak elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalette namaza durmak bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine delalettir.

Rüyada namaza durmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments