Rüyada birine nazar boncuğu vermek

Rüyada birine nazar boncuğu vermek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada birine nazar boncuğu vermek gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalısınız.

Rüyada nazar boncuklu kolye almak tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine işarettir.

Rüyada nazar boncuğu küpe görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada altın nazar boncuklu küpe görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada nazar boncuğu hediye etmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birinden nazar boncuğu almak sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına inanılır.

Rüyada birine nazar boncuğu takmak aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına tabir olunur.

Rüyada beyaz nazar boncuğu görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada büyük nazar boncuğu görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, şansının ve bahtının döneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments