Rüyada birine dondurma almak

Rüyada birine dondurma almak sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, yaşam standartlarının artacağına, işveren koltuğunda oturacağına, sevilen bir kişi olunacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, bazı girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine dondurma almak gördüyseniz:

  • Görünen o ki, çeşit çeşit fırsata sahipsiniz.

Rüyada tatlı dondurma yemek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada dondurmalı tatlı görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine işarettir.

Rüyada dondurmacıdan dondurma almak büyük bir servete kavuşacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine delalet eder.

Rüyada birine dondurma vermek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çikolatalı dondurma görmek hayatının afiyette geçeceğine, sorunların günden güne artacağına işarettir.

Rüyada meyveli dondurma yemek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada dolapta dondurma görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dondurmalı pasta yemek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments