Rüyada dondurmacıdan dondurma almak

Rüyada dondurmacıdan dondurma almak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, hayır dualarına nail olacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada dondurmacıdan dondurma almak gördüyseniz:

  • Herkes kendi konularıyla veya fikirleriyle o kadar meşgul ki, gazeteye ilan vermediğiniz sürece taleplerinizin ya da ihtiyaçlarınızın farkına varmaları zor olabilir.

Rüyada dondurmalı baklava yemek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, kalabalık günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dondurma arabası görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dondurma dağıtıldığını görmek zor günlerin biteceğine, başarı ve zafer kazanacağına delalet eder.

Rüyada dondurma almak yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada rengarenk dondurma görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına yorulur.

Rüyada çikolatalı dondurma görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dondurma satın almak rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine dondurma almak huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments