Rüyada birine beyaz havlu vermek

Rüyada birine beyaz havlu vermek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, maddi olanaklarının artacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine beyaz havlu vermek gördüyseniz:

  • Statü veya imaj değişiklikleri söz konusu olabilir.

Rüyada ıslak beyaz havlu görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada birine beyaz havlu vermek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz el havlusu görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini beyaz havluya sarılı görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz havlu satın almak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz havlu katlamak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz havlu almak başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, neşeli bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada beyaz banyo havlusu görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments