Rüyada beyaz havlu almak

Rüyada beyaz havlu almak arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, rahat şekilde geçineceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına işaret eder.

Rüyada beyaz havlu almak gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmeniz veya aşırı tepkiler vermeniz iyi sonuçlar doğurmayabilir.

Rüyada beyaz havlu yıkamak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, gelirinin daimi olacağına delalet eder.

Rüyada kendini beyaz havluya sarılı görmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına yorulur.

Rüyada beyaz havlu görmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz banyo havlusu görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işarettir.

Rüyada beyaz kağıt havlu görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz havlu hediye almak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz havlu asmak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada beyaz havlu vermek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments