Rüyada birinden un almak

Rüyada birinden un almak iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada birinden un almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda engellendiğinizi hissederseniz, karşı çıkmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada un çuvalı görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada yere un serpmek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada un çorbası yemek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, hem ün sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye un vermek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada un yemek maddi zararlara uğrayacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oruçluyken unutarak bir şey yemek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada çuvalda un görmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına yorulur.

Rüyada unuttuğun parayı bulmak iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments