Rüyada oruçluyken unutarak bir şey yemek

Rüyada oruçluyken unutarak bir şey yemek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruçluyken unutarak bir şey yemek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmek sıkıntı yaratabilir.

Rüyada oruçluyken unutarak bir şey yemek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına delalet eder.

Rüyada oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek işinden çıkarılacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine rivayet eder.

Rüyada oruçlu olduğunu unutarak yemek yemek kazancının eksilmeyeceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine alamet eder.

Rüyada oruç olduğunu unutup yemek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek birikmiş parasının olacağına, çok eğleneceğine rivayet eder.

Rüyada oruçluyken unutarak yemek yemek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada unutarak orucu yemek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Büşra

Rüyada oruçlu olduğumu bilmeden bişey yedikten sonra aklıma gelip çıkarmak ne anlama gelir

Müjdat

Ben ruyamda oruçlu olduğumu, ve oruçluyken unutarak yanlışlıkla iki ısırık poğaça yiyip yuttum ama yine de orucuma iftara kadar devam ettiğimi gördüm. Yanlışlıkla iftara az vakit kala orucumu sakatladiğım için üzüldüğümü gördüm.