Rüyada yüzünde sivilce görmek

Rüyada yüzünde sivilce görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, rızık elde edeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, parasının her geçen gün artacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı olmanız gerekiyor.

Rüyada birinin yüzünde sivilce görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına yorulur.

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak doğruluktan ayrılmayacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada yüzüne sivilce çıktığını görmek ticaretinin de bozulmayacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulur.

Rüyada yüzünün sivilce olduğunu görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada aynada yüzünü sivilceli görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü sivilceli görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, hacetinizin giderilmesine tabir olunur.

Rüyada başkasının yüzünü sivilceli görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, çok iyi mevkilere geleceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde çok sivilce görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments