Rüyada birileriyle karşılaşmak

Rüyada birileriyle karşılaşmak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, daha güzelleşeceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada birileriyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Bir taraftan olumlu bir taraftan da ani tepki vermeye hazır ruh halinde olabilirsiniz.

Rüyada birileriyle karşılaşmak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile biriyle karşılaşmak sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle karşılaşmak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşla karşılaşmak eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşlarla karşılaşmak durumunun git gide kötüleşeceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına işaret eder.

Rüyada düşmanla karşılaşmak kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yolda karşılaşmak kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, kazancının azalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun biriyle karşılaşmak birçok iş kapısının açılacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments