Rüyada birilerinin elini öpmek

Rüyada birilerinin elini öpmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine işarettir.

Rüyada birilerinin elini öpmek gördüyseniz:

  • İş konularında yeni şeyler öğrenmeniz olasıdır.

Rüyada birilerinin elini öpmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birilerini öpmek onlara doyasıya sarılacağına, kırgınlıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada birilerine el sallamak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birini elini öpmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir insanın elini öpmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına işaret etmektedir.

Rüyada babaannenin elini öpmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada öğretmen elini öpmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada düşman eli öpmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments