Rüyada birilerini öpmek

Rüyada birilerini öpmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, işlerin bozulacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birilerini öpmek gördüyseniz:

  • Size karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada birilerini öpmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birilerinin elini öpmek kazancının ve rızkının düşeceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birilerine su vermek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birilerine hediye almak işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birilerini izlemek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada birileri tarafından kaçırıldığını görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada birilerinin silahla vurulduğunu görmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada birilerine el sallamak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments