Rüyada ölmüş birini elini öpmek

Rüyada ölmüş birini elini öpmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, ruhunu güzelleştireceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, dünya malı edineceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini elini öpmek gördüyseniz:

  • Zorlayıcı etkiler altında olmanıza rağmen, bazı endişelerinizi geride bırakma şansı buluyorsunuz.

Rüyada ölen yakınının elini öpmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalabalığın elini öpmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına rivayet eder.

Rüyada bayram günü el öpmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada büyük zatların elini öpmek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı bir dedenin elini öpmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına alamet eder.

Rüyada kızın elini öpmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada teyzenin elini öpmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın birinin elini öpmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments