Rüyada biri tarafindan aramak

Rüyada biri tarafindan aramak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, malının da hiç olacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine alamet eder.

Rüyada biri tarafindan aramak gördüyseniz:

  • Gerçeklere veya ilk elden bilgilere ağırlık verilmesi gerekiyor.

Rüyada biri tarafindan aramak büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine alamet eder.

Rüyada sağ tarafa yatmak önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada patron tarafindan öpülmek eskisinden de iyi olacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada baba tarafını görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, işlerdeki karın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alt tarafını açık görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada her tarafı sarı görmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada esi tarafindan aldatmak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına yorulur.

Rüyada fare tarafindan isirilmak zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, mutlu olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments