Rüyada sağ tarafa yatmak

Rüyada sağ tarafa yatmak hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada sağ tarafa yatmak gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı çok fazla sızlanmanız iyi etki yapmıyor.

Rüyada sağ tarafa yatmak yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına alamet eder.

Rüyada iki tarafı ağaçlı yol görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hak yiyeceğine delalet eder.

Rüyada her tarafı sarı görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına yorulur.

Rüyada her tarafı kar görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, işe gösterilen ilginin artacağına delalet eder.

Rüyada patron tarafindan öpülmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin allah katında kabul göreceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına inanılır.

Rüyada öbür tarafa gitmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine inanılır.

Rüyada fare tarafindan isirilmak bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sol taraf görmek kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına, çocuk sahibi olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments