Rüyada patron tarafindan öpülmek

Rüyada patron tarafindan öpülmek maddi olanaklarının artacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada patron tarafindan öpülmek gördüyseniz:

  • Duygusal, entelektüel veya estetik anlamda farklı maceralara açık bir yıldasınız.

Rüyada patron tarafindan öpülmek refah düzeyinin düşeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına yorulur.

Rüyada baba tarafını görmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada ters tarafa namaz kılmak her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada esi tarafindan aldatmak ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada her tarafı yeşil görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alt tarafını açık görmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine inanılır.

Rüyada iki tarafı ağaçlı yol görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağ tarafa yatmak yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments