Rüyada esi tarafindan aldatmak

Rüyada esi tarafindan aldatmak karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, strese gireceğine, gergin olacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Rüyada esi tarafindan aldatmak gördüyseniz:

  • Maddi konular netleşmeye başlıyor.

Rüyada esi tarafindan aldatmak malının ve parasının da büyüyeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına tabir olunur.

Rüyada kocasi tarafindan aldatmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, yeni şeyler keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rüzgarın estiğini görmek evine bereket geleceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine tabir olunur.

Rüyada esya yakmak eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, yüksek mertebeye geleceğine delalet eder.

Rüyada esya çalmak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, zengin bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hacerül esvede el sürmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada esra ismi görmek hem mal ve para kaybedeceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine delalettir.

Rüyada esya bulmak sahip olduğu zenginliğin de artacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments