Rüyada birden fazla ev görmek

Rüyada birden fazla ev görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada birden fazla ev gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümlenme yoluna giriyor.

Rüyada evde birden fazla yılan görmek başarıya ulaşacağına, aradaki buzları eriteceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla ev görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla yorgan görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla horoz görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza yorulur.

Rüyada birden fazla tavuk görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla akrep görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, doğru adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla civciv görmek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine delalettir.

Rüyada birden fazla kapı görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments