Rüyada birden fazla ayı görmek

Rüyada birden fazla ayı görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, malından ve parasından olacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, umutların yıkılacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işarettir.

Rüyada birden fazla ayı gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmak aşırı tepkiler vermekten daha faydalı olabilir.

Rüyada birden fazla ayı görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada birden fazla sigara içmek zorlukları aşacağına, ağzının tadının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla yumurta görmek çok zengin olacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla cenaze görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla kuran görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla oda görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla gömlek görmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla dolunay görmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments