Rüyada birden fazla alyans görmek

Rüyada birden fazla alyans görmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, olmayacak hayallere kapılacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla alyans gördüyseniz:

  • Sorumluluk yükleme niyetinde olan negatif kişilerden uzak durun.

Rüyada birden fazla alyans görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla alyans takmak bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla gömlek görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, dertlerinin şifasını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla yumurta görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada birden fazla cami görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla kadın görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla havuz görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine inanılır.

Rüyada birden fazla tavuk görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments