Rüyada bir yeri seyretmek

Rüyada bir yeri seyretmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına işarettir.

Rüyada bir yeri seyretmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin talep veya tavsiyelerine göre değil, iç sesinize göre hareket etmelisiniz.

Rüyada bir yeri seyretmek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine delalet eder.

Rüyada uçak seyretmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine yorulur.

Rüyada televizyon seyretmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada denizi seyretmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, güvensizlik duymaya tabir olunur.

Rüyada balıkları seyretmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada ay seyretmek mal ve mülk sahibi olmaya, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına işaret eder.

Rüyada korku filmi seyretmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada gökyüzü seyretmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments