Rüyada ay seyretmek

Rüyada ay seyretmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ay seyretmek gördüyseniz:

  • Başkalarının öneri ya da tavsiyelerine göre davranmanız, da ha fazla şanslı olabilecek kararlar almanızı engelleyebilir.

Rüyada ay seyretmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına tabir olunur.

Rüyada kendini seyretmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine inanılır.

Rüyada balık seyretmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kavga edenleri seyretmek sıkıntılarının günden güne artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada dünyayı seyretmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına tabir olunur.

Rüyada düğün seyretmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına delalet eder.

Rüyada pencereden kar seyretmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına delalet eder.

Rüyada pencereden dışarıyı seyretmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments