Rüyada bir yeri kazımak

Rüyada bir yeri kazımak kısmetlerinden olacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, dedikodu edeceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yeri kazımak gördüyseniz:

  • Dış desteğe gerek duymayacağınız iş veya alanlarda ilerlemeyi tercih etmelisiniz.

Rüyada yer kazımak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yeri kazımak işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada boya kazımak çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada çamur kazımak aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, her daim allah yolunda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç kazımak çok büyük miktarda para kazanacağına, kazançlı işler yapılacağına işaret eder.

Rüyada kafayı kazımak maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada diş kazımak günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvarı kazımak rahatlayacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments