Rüyada yer kazımak

Rüyada yer kazımak yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, uygulayacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine yorulur.

Rüyada yer kazımak gördüyseniz:

  • Bir çok beklenmedik şeyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bir yeri kazımak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada yer kazımak kolaylıklara kavuşacağına, iş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza delalettir.

Rüyada duvar kazımak zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını kazımak geçiminin daha kolay hale geleceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarı kazımak maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kendi saçını kazımak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarı kazımak endişelerinden kurtulacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada saçlarını kazıdığını görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments