Rüyada bir yerden aşağı inmek

Rüyada bir yerden aşağı inmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Rüyada bir yerden aşağı inmek gördüyseniz:

  • Kıskançlık, intikam veya öfke türünde duygular ön plana çıkabilir.

Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada bir yerden aşağı inmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada merdiven aşağı inmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, bir akrabadan hata görüleceğine tabir olunur.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek sorunların gittikçe artacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine işarettir.

Rüyada bisikletle yokuş aşağı inmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada rampa aşağı inmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments