Rüyada bir kızın hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada bir kızın hamile olduğunu öğrenmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bir kızın hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz nedeniyle aslında durumun gerektirmediği adımlar atabilirsiniz.

Rüyada bir kızın hamile olduğunu öğrenmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine yorulur.

Rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek kötülüklerden uzak olacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada erkek bebeğe hamile olduğunu öğrenmek hayırlı haberler alacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada test yapıp hamile olduğunu öğrenmek uzun bir hayat yaşayacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına delalet eder.

Rüyada bekar birinin hamile olduğunu öğrenmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının hamile olduğunu öğrenmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin hamile olduğunu öğrenmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada kendinin hamile olduğunu öğrenmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, rütbe alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments