Rüyada bir ünlüyle öpüşmek

Rüyada bir ünlüyle öpüşmek eğlenceli günlere kavuşacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir ünlüyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.

Rüyada ünlü birine dokunmak kendi bildiğini okuyacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü şarkıcıyı görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, kafasının karışacağına delalet eder.

Rüyada bir ünlüyü görmek işindeki verimin artacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü bir erkek öpmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine işaret eder.

Rüyada ünlü bir kadın şarkıcı görmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada ünlü birinin gelinlik giydiğini görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine işaret eder.

Rüyada bayan ünlü görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü birinden para istemek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments