Rüyada bir ünlünün elini tutmak

Rüyada bir ünlünün elini tutmak birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bir ünlünün elini tutmak gördüyseniz:

  • Sabrınızı sınayan kişiler olabilir.

Rüyada bir ünlünün elini tutmak kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin elini tutmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına tabir olunur.

Rüyada ünlü birinin elinden tutmak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine delalettir.

Rüyada ünlü birinin elini tuttuğunu görmek ettikleri duanın kabul olacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle el sıkışmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle el ele tutuşmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada ünlü birinin elini öpmek kurulu düzeninin devam edeceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği çocuğun elini tutmak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, çok daha mutlu olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments