Rüyada bir sürü yeşil yılan görmek

Rüyada bir sürü yeşil yılan görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, iyi bir patron olacağına, yeni bir sayfa açacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü yeşil yılan gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi sınırlandırmamalısınız.

Rüyada bir sürü yeşil yılan görmek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, işlerin çok iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada bir sürü siyah yılan görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü ölü yılan görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Rüyada yılan sürünürken görmek evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına yorulur.

Rüyada evin içinde bir sürü yılan görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü küçük yılan görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine delalet eder.

Rüyada tarlada bir sürü yılan görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına inanılır.

Rüyada yılanın sürünerek gittiğini görmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, rahata erileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments