Rüyada bir sürü kuzu görmek

Rüyada bir sürü kuzu görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, kazancının epey düşeceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü kuzu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yanlış giden konulardaki hatalarını veya getirdikleri yanlış yorumları kabul etmeme konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada koyun ve kuzu sürüsü görmek işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalettir.

Rüyada bir sürü kuzu görmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuzu sürüsü otlatmak işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru kuzu sürüsü görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, güzel günlerle tanışılacağına işaret eder.

Rüyada koyun kuzu sürüsü görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına işaret eder.

Rüyada kuzu sürüsü görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kuzu sürüsü görmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına delalet eder.

Rüyada kuzu ve koyun sürüsü görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments