Rüyada çikolatalı süt görmek

Rüyada çikolatalı süt görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine inanılır.

Rüyada çikolatalı süt gördüyseniz:

  • Size neyin uyup neyin uymadığı konusunu netleştirip, ona göre planlar yapabilirsiniz.

Rüyada çikolatalı süt görmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çikolatalı süt içmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını çikolata yerken görmek âlim kişiler arasına gireceğine, borçların biteceğine işarettir.

Rüyada yüzük ve çikolata görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü çikolata görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin çikolata aldığını görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada çikolatalar görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, işinde yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments