Rüyada bir şeyi korumak

Rüyada bir şeyi korumak kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına delalettir.

Rüyada bir şeyi korumak gördüyseniz:

  • Mesafenizi korumalısınız.

Rüyada bir şeyi korumak sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğu korumak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada bir kadını korumak iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada babanı korumak ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğu korumak işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, borcunu ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada insan korumak iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi korumak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini korumak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments