Rüyada bir şeyden kurtulmak

Rüyada bir şeyden kurtulmak ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, dertlerine derman arayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına inanılır.

Rüyada bir şeyden kurtulmak gördüyseniz:

  • Gönül ilişkilerinizde olumlu gelişmeler meydana gelebilir.

Rüyada bir şeyden kurtulmak kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada yıkılan evden kurtulmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına inanılır.

Rüyada kaçarak kurtulmak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada yüksekten düşmekten kurtulmak daima önüne bakacağına, çok sağlıklı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada atesten kurtulmak belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgadan kurtulmak ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine delalettir.

Rüyada silahlı saldırıdan kurtulmak işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıkıntıdan kurtulmak ortaklı işlere girileceğine, yurtdışına gidileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments