Rüyada kaçarak kurtulmak

Rüyada kaçarak kurtulmak sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaçarak kurtulmak gördüyseniz:

  • Seyahat planlayabilir veya aşk hayatınızı ilgilendiren planlar yapabilirsiniz.

Rüyada kaçarak kurtulmak evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına yorulur.

Rüyada birini kaçarken görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine yorulur.

Rüyada yılanı kaçarken görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına delalet eder.

Rüyada köpekten kaçarken uçmak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine tabir olunur.

Rüyada birinden kaçarak uçmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalet eder.

Rüyada kendini birinden kaçarken görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kaçarken camiye sığınmak aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaçarak eve girmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments