Rüyada bir memlekete gitmek

Rüyada bir memlekete gitmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada bir memlekete gitmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız veya maddi durumunuzla ilgili bir tartışma büyüyebilir.

Rüyada bir memlekete gitmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalet eder.

Rüyada arabayla memlekete gitmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle memlekete gitmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine delalettir.

Rüyada uzak memlekete gitmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, kazancının eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada kendi memleketine gitmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına delalettir.

Rüyada başka memlekete gitmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı memlekete gitmek rahat bir hayata adım atacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir memlekete gitmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments