Rüyada bir kişiyi üzgün görmek

Rüyada bir kişiyi üzgün görmek ufkunun açılacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, prestij kazanılacağına, dertlerin artacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişiyi üzgün gördüyseniz:

  • Bir süredir üzerine ölü toprağı serpilmiş hissi vere işlerde hareketlilik görülebilir.

Rüyada bir kişiyi üzgün görmek zorluklarının biteceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi üzgün görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına işaret eder.

Rüyada ölen kişiyi üzgün görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kişiyi üzgün görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi üzgün görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına delalet eder.

Rüyada sevgilini üzgün görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada üzgün olmak hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini üzgün görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments