Rüyada kendini üzgün görmek

Rüyada kendini üzgün görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, başarısız olacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini üzgün gördüyseniz:

  • Herşeyde bir hayır vardır.

Rüyada babasını üzgün görmek rahat bir hayata sahip olacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işarettir.

Rüyada müdürünü üzgün görmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada eşinin üzgün görmek adının ve şanının yürüyeceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada çok üzgün olduğunu görmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Rüyada eski nişanlıyı üzgün görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işarettir.

Rüyada kardeşi üzgün görmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, manevi olarak da yıpranacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi üzgün görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını üzgün görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments