Rüyada farklı renkte göz görmek

Rüyada farklı renkte göz görmek sözler sarf edeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada farklı renkte göz gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tipik davranış modellerinin dışında tavırlar geliştirmesi sizi şaşırtabilir.

Rüyada gözlerinin farklı renkte olduğunu görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada gözleri farklı renkte görmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada farklı renkte göz görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına alamet etmektedir.

Rüyada farklı göz görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine delalet etmektedir.

Rüyada göz rengini farklı görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada saçı farklı renkte görmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını farklı renkte görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin saçını farklı renk görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments