Rüyada bir kişinin parmağında yüzük görmek

Rüyada bir kişinin parmağında yüzük görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınıza odaklanmalısınız.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza rivayet eder.

Rüyada bir kişinin parmağında yüzük görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığın kişinin parmağında yüzük görmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşımın parmağında yüzük görmek işlerin düzgün gideceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının parmağında altın yüzük görmek kötü günler geçireceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek parmağında yüzük görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments