Rüyada hamile kaldığını duymak

Rüyada hamile kaldığını duymak ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, günbegün kötüleşeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine işarettir.

Rüyada hamile kaldığını duymak gördüyseniz:

  • Psikolojiniz, hukuki veya resmi konular, ortak kaynak kullanımı veya ekip çalışması gerektiren işler ya da kullandığınız yöntemler açısından yeni bir süreç başlıyor.

Rüyada hamile kaldığını duymak maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada ünlü birinden hamile kalmak arzuların yerine geleceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinden hamile kalmak eski huzurun yeniden sağlanacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına tabir olunur.

Rüyada şeytandan hamile kalmak kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, daha güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın birinden hamile kalmak unvan sahibi olacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin adamdan hamile kalmak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, imkanlarının genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada babadan hamile kalmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinden hamile kalmak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments