Rüyada bir kimseyi korumak

Rüyada bir kimseyi korumak şöhret elde edeceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, işinde dar boğaza gireceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, kötü sözler duyulacağına alamet eder.

Rüyada bir kimseyi korumak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ise Mars nedeniyle bir hayli etkilenecek.

Rüyada bir kimseyi korumak daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada meleklerin koruduğunu görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına delalettir.

Rüyada cumhurbaşkanını korumak aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada kardeşimi korumak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşini korumak rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, aydınlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakanı korumak çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada korumak kollamak istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada bebeği korumak kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments