Rüyada kardeşini korumak

Rüyada kardeşini korumak hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşini korumak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir sürprizi olabilir.

Rüyada kardeşi korumak alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşlerini korumak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşini korumak her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına delalettir.

Rüyada kardeşimi korumak hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanı korumak sorunların biteceğine, müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin koruduğunu görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada civcivleri korumak mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşı korumak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sena

Benim küçük kardeşim yok ama rüyamda küçük bir bebek vardı yeni doğmuş gibi annemle babam onu dolaba koymuşlar böyle yapmaları benim hoşuma gitmiyor normal karşılamıyorum ama annemler için çok normal gibi sonra o bebeği sanki yıllarca onlaymışım gibi sahipleniyorum onu kucağımda koruyorum