Rüyada bir kadının elinden su içmek

Rüyada bir kadının elinden su içmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada bir kadının elinden su içmek gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınıza göre yaşadığınız yerde yapacağınız düzenlemelerin veya yer değişikliğinin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada bir kadının elinden su içmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elinden su içmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine delalet eder.

Rüyada babanın elinden su içmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü elinden su içmek haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının elinden su içmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına işaret eder.

Rüyada annenin elinden su içmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına yorulur.

Rüyada ölünün elinden su içmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments