Rüyada ölü elinden su içmek

Rüyada ölü elinden su içmek emellere ulaşılacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, anne baba duası alınacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü elinden su içmek gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek değil kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Rüyada ölü elinden su içmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinin elinden su içmek üzücü olaylar yaşanacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün elinden su içmek istemediği halde borçlanacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün elinden çorba içmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, yıkılacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada ölünün elinden süt içmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin elinden su içmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine işarettir.

Rüyada ölen birinin elinden su içmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek elinden su içmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments