Rüyada bir işe alındığını görmek

Rüyada bir işe alındığını görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, ruhen güzelleşeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada bir işe alındığını gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz sıkıntıya girmeniz mümkün.

Rüyada bir işe alındığını görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına işaret eder.

Rüyada işe alındığını duymak hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına yorulur.

Rüyada böbreğinin alındığını görmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada görevden alındığını görmek işlerin büyüyeceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına delalettir.

Rüyada organlarının alındığını görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşının alındığını görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada tekrar askere alındığını görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kolunun alçıya alındığını görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments