Rüyada bir insanın kafasını kesmek

Rüyada bir insanın kafasını kesmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, özgüveninin yerine geleceğine, hafif ve iyi hissedeceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir insanın kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Mutlu bir beraberliğin temelini atmak üzeresiniz.

Rüyada insan kafa kesmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalettir.

Rüyada insan kafası kesmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan kafasını kesmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına alamet eder.

Rüyada bir insanın kafasını kesmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada insanın kafasını kesmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin kafasını kesmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kafasini kesmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, bereketli işler yapılacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun kafasını kesmek kalben çok rahat edileceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments